2023. 12. 11. Hétfő Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Az olasz futball magyar mesterei 10:55

Belföld

Szili: Az elhibázott balliberális politika vezetett az elszegényedéshez

Az elhibázott balliberális gazdaságpolitika vezetett ahhoz, hogy egyes társadalmi rétegek teljesen elszegényedtek Magyarországon – Szili Katalin szerint.

A Közösség a Társadalmi Igazságosságért párt elnöke a Hír TV Magyarország élőben című műsorában azt mondta: új pártja olyan politikát képviselne, amely mindkét nagy politikai tömbtől kellő távolságot tart.

„Jól látszik, hogy a neoliberális gazdaságpolitika csődöt mondott, ugyanakkor az unortodox politika sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, pontosan ezért szeretnénk mi egy olyan alternatívát állítani, ami ettől különbözik és egy elég erős és elkötelezett szociálpolitikát képvisel” – mondta Szili Katalin.

Tekintse meg a Szili Katalinnal készült teljes interjút:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!