2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Szijjártó Péter: Az olimpiának igazi béketeremtő küldetése van

Az olimpiának nem a politikáról, hanem a sportról és a sportolókról kell szólnia, az olimpiának igazi béke-teremtő küldetése van - írta a külgazdasági és külügyminiszter Facebook bejegyzésében.

  • Szijjártó Péter: Az olimpiának igazi béketeremtő küldetése van

Szijjártó Péter elmondta: egy teljes részvétellel megtartott olimpia nagy segítséget jelenthetne a háborús konfliktusok, így az Ukrajnában zajló háború békés rendezésében is. A miniszter hozzátette: a magyarok továbbra is készen állnak arra, hogy helyszínt biztosítsanak azoknak a sporteseményeknek, amelyeket a háború miatt eredeti helyszíneiken nem lehet megrendezni.

"Büszkék vagyunk arra, hogy tíz év elteltével 2027-ben újra otthont adunk majd a világbajnokságoknak. És örömmel tettük ezt ezidáig is, és ezután is örömmel folytatjuk majd a munkát. Készen állunk arra, hogy mindenféle váratlan, azonnali eseménynek otthont adjunk ezen fantasztikus sportág tekintetében tekintettel arra, hogy Magyarország az egyike a nyolc alapítótagjának a nemzetközi úszószövetségnek és büszkék vagyunk a 37 olimpiai aranyéremre amelyet az úszás tekintetében nyertünk" - jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A választáson túl vagyunk, de az eredményen közel sem + videó

A választáson túl vagyunk, de az eredményen közel sem + videó

A Nemzeti Választási Bizottság (NVB) szerdai ülésén elrendelte a főpolgármester-választás érvénytelen szavazatainak újraszámolását. A HírTV Napi aktuális című műsorának vendége volt Trencséni Dávid újságíró és Kovács András, az Origo főmunkatársa.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!