2024. 03. 02. Szombat Lujza napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Szijjártó Péter: Az Európán kívüli világ nem érti Brüsszel miért „tüzeli a háborút”

Aki nem hajlandó beállni a brüsszeli fősodorba, azt azonnal Moszkva kémjének, Putyin barátjának titulálják – mondta a Magyar Nemzetnek adott interjújában Szijjártó Péter.

  • Szijjártó Péter: Az Európán kívüli világ nem érti Brüsszel miért „tüzeli a háborút”

A külgazdasági és külügyminiszter az ukrajnai háború nemzetközi visszhangja kapcsán arról is beszélt, hogy az Európai Uniós külpolitikával kapcsolatban az Európán kívüli világ egy dolgot nem ért. Ha egy Európán kívüli háborúról van szó, akkor Brüsszel egyfajta erkölcsi magaslatról letekintve békére inti a feleket. Azonban ha Európában van háború, akkor tüzeli a konfliktust.

A teljes cikket a Magyar Nemzet Online-on olvashatják.

Borítókép: Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (Fotó: Éberling András)

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!