2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Célpont 09:05

Belföld

Szijjártó Péter: A kormánynak nincs szüksége kioktatásra amerikai küldöttségektől sem

A kormánynak nincs szüksége arra, hogy amerikai kongresszusi küldöttségek oktassák ki arról, hogy mi történjen Magyarországon, erről ugyanis egyedül a magyar emberek dönthetnek - mondta a külgazdasági és külügyminiszter Brüsszelben.

  • Szijjártó Péter: A kormánynak nincs szüksége kioktatásra amerikai küldöttségektől sem

Szijjártó Péter kiemelte: a hazánkba látogató szenátorok a sajtótájékoztatójukon olyan témákról beszéltek, amelyek között kevés kétoldalú kérdés volt, inkább magyar belpolitikai és európai uniós ügyekről szerettek volna tárgyalni. A miniszter szerint ezek egyike sem tartozik rájuk.

"Amikor eddig amerikai kongresszusi delegációkat fogadtunk, olyan volt, mintha beiratkoztunk volna egy államvezetési kurzusra. És a találkozó ideje alatt egy nagyon átfogó kioktatásban volt részünk arról, hogy hogyan kéne Magyarországot kormányozni. Na most a helyzet az, hogy ezt a magyar emberek majd eldöntik." - mondta el a külgazdasági és külügyminiszter. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!