2022. 07. 02. Szombat Ottó napja
Jelenleg a TV-ben:

StartStop

Következik:

Zsuzsi asztala 13:00

Belföld

Ma választ pártelnököt a Jobbik kongresszusa

A tanácskozás összehívására azért volt szükség, mert Jakab Pétert - frakcióvezetőségének megtartása mellett - lemondott az elnöki posztról.

Helyreállt Solymáron a vízellátás

Bevetettek 4 vízszállító járművet, hogy megoldják a helyzetet, amelyek folyamatosan dolgoznak jelenleg is. 2022. július 02.

Orbán: A haza véd meg minden bajtól és veszélytől

A kormányfő úgy fogalmazott: erősnek, felkészültnek és egységesnek kell lennünk, mert a közösségünkre leselkedő veszélyeket csak így leszünk képesek elhárítani. 2022. július 02.

„Jöhetnek még szaftos botrányok a baloldalon”

Újra előválasztást tarthatnak a baloldali pártok arról, hogy kiket indítsanak közös jelöltekként a 2024-es önkormányzati választáson. 2022. július 02.

Másodfokú vízkorlátozás lépett életbe Solymáron és Szentendrén

Szentendrén is fogy a víz, ezért itt is másodfokú vízkorlátozást rendeltek el mától. Solymáron már tegnap óta él a rendelet. 2022. július 02.

Bölcsőde és idősotthon

Kaposváron átadták a Magyar Pünkösdi Egyház két bölcsődéjét. Az intézmények egyedülálló módon egy idősotthonnal együtt működnek. 2022. július 01.

Karikó Katalint az ELTE díszdoktorává avatták

Az ünnepélyes díszdoktoravatást követően az ELTE Természettudományi Kara szakmai szimpóziumot rendezett, amelynek kiemelt előadója volt a kutatóbiológus. 2022. július 01.

Index: Jakab Pétert boldogsággal tölti el a disznóürülék szaga

Jakab Pétert boldogsággal tölti el a disznóürülék szaga - írja az Index. A Jobbik volt elnöke pénteken tett közzé egy videót arról a mezőtúri házról, ahol a gyermekkorát töltötte a nagynénjénél. 2022. július 01.

Friss helyzetkép a déli határról - videó

Idén már több mint 105 ezer migráns akart illegálisan bejutni Magyarországra a határzárnál. 2022. július 01.

Fidesz: A baloldal nem becsülte az egészségügyi dolgozókat

A Fidesz szerint ha a baloldal lenne kormányon akkor orvosi, ápolói béremelések, sőt egészségügyi fejlesztések sem valósultak volna meg. 2022. július 01.

Heves zivatarokra is figyelmeztet a meteorológiai szolgálat

Az erősebb cellákat viharos széllökések, jégeső és intenzív csapadék kísérheti. 2022. július 01.

Ég a fenyőerdő Miskolc közelében

Már mintegy száz hektárnyi területen ég a fenyőerdő Miskolc külterületén, a Bükkben, Jávorkút közelében - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t. 2022. július 01.

Menczer: Dolgozunk a solymári vízhiány megszüntetésén

A víz pótlására a város megnövelte a lajtos kocsik számát, a Magyar Honvédség pedig vizet fog osztani a lakosságnak. 2022. július 01.

Átadták az első új típusú rendszámokat

Az eddigi 3 betű, három számjegy helyett a két betű, magyar címer, újabb két betű, majd három szám lépett életbe. 2022. július 01.

Menczer: Azon dolgozunk, hogy legalább időszakos jelleggel mindenhol legyen víz Solymáron

Solymár vízhiányos településrészein jelenleg is 11 lajtos kocsi, illetve motoros vizes autó dolgozik: hét helyen kilenc autó áll fixen, kettő pedig mozog és az utántöltést végzi. 2022. július 01.

Utasok rekedtek egy klíma nélküli vasúti kocsiban a Keleti pályaudvaron

A klíma hiánya miatt a tárolóvágányon álló kocsiban felmelegedett a levegő, ezért az utasok a személykocsi ablakát betörték, vésznyitóval az ajtókat kinyitották. 2022. július 01.

Autómentessé tennék a Városligetet

Ritka pillanat. Teljes az egyetértés a fővárosi vezetés és a kormány között abban, hogy ki kell tiltani az autósokat a Városligetből. 2022. július 01.

A húsz évvel ezelőtti buszbaleset áldozataira emlékeztek Balatonszentgyörgynél

A Medjugorjéba tartó lengyel jármű utasai közül húszan haltak meg, sokan pedig megsérültek 2002. július 1-jén. 2022. július 01.

Orbán: Két-háromszorosára kell növelni a haderő fejlesztési programot

Két-háromszorosára kell növelni a haderő fejlesztési programot - erről is beszélt Orbán Viktor a Kossuth Rádióban. 2022. július 01.

Facebook bejegyzésben panaszkodik Karácsony Gergely

Facebook bejegyzésben panaszkodik Karácsony Gergely. A főpolgármester szerint megbüntették a budapesti választók a baloldalt a helyi önkormányzati választáson. 2022. július 01.

Holnap fog eldőlni a Jobbik politikai sorsa

Ismét elnököt választ holnap a Jobbik - írja a Magyar Nemzet. 2022. július 01.

Orbán Viktor: Nem szankciókra, hanem azonnali tűzszünetre és béketárgyalásokra lenne szükség

Mindenki a megtámadott oldalán áll, de ez nem Magyarország háborúja, ebből a konfliktusból ki kell maradnunk - mondta Orbán Viktor miniszterelnök. 2022. július 01.

Itt vannak a legújabb kormányzati lépések - Orbán Viktor rádióinterjúja élőben

Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorának nyilatkozik. 2022. július 01.

Szili Katalin: Az MSZP elkésett a nemzeti fordulattal, a pártnak már nincs felfelé

Szili Katalin hiteltelennek tartja, hogy a párt egy nemzeti elkötelezettségű, szociáldemokrata fordulatot hajtson végre. 2022. július 01.

Tüttő Kata spórolásra kéri a budapestieket, miközben ő kocsival jár

Tüttő Kata spórolásra kéri a budapestieket, szerinte kevesebbet kellene autózniuk. 2022. július 01.

Hoppál: A V4 megsüvegelendő együttműködési forma

A visegrádi együttműködés az Európai Unió keretein belül is megsüvegelendő együttműködési forma - jelentette ki a Kulturális és Innovációs Minisztérium kultúráért felelős államtitkára. 2022. július 01.

Palkovics: Minőségi változások elérése a cél az egészségügyi ellátórendszerben

A minőségi változások elérése a cél az egészségügyi ellátórendszerben -hangsúlyozta Palkovics László a Semmelweis napon. 2022. június 30.

Körvonalazódik egy megoldás a solymári vízhiány enyhítésére!

A problémát az okozza, hogy a kánikulában megnövekedett fogyasztás miatt a tározók nem tudnak feltöltődni. 2022. június 30.

A főváros vezetése spórolásra buzdít, miközben ők maguk autóval járnak

Tüttő Kata spórolásra kéri a budapestieket, miközben ő kocsival jár – írta Facebook-bejegyzésében a Fidesz budapesti frakciója. 2022. június 30.

Legfrissebb hírek

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!