2024. 02. 23. Péntek Alfréd napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

90 perc "szabadság" - A B-közép és a titkosszolgálat 03:00

Belföld

Szijjártó: Magyarország újra segítséget nyújt Szomáliának és a Fülöp-szigeteknek

Magyarország újabb segítséget nyújt Szomáliának és a Fülöp-szigeteknek - jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter. Szijjártó Péter elmondta, hazánk továbbra is segít a bajba jutott országokon a koronavírus-járvány kezelésében. Összesen 400 ezer antigén-gyorstesztet küldünk a két országnak. A tárcavezető hangsúlyozta, a katolikus közösségek jelentik az alapját hazánk jó kapcsolatának a Fülöp-szigetekkel, ezért ahogy eddig a katasztrófák során is, most is számíthatnak a támogatásra.

  • Szijjártó: Magyarország újra segítséget nyújt Szomáliának és a Fülöp-szigeteknek

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!