2024. 02. 25. Vasárnap Mátyás napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Belföld

Szijjártó: a rendkívüli gazdaságpolitika a válság nyertesévé teszi Magyarországot

A járvány hatásait hagyományos módon nem lehet leküzdeni, Magyarországot a rendkívüli gazdaságpolitika teszi a válság nyertesévé - jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten, a BioTech USA beruházását bejelentő sajtótájékoztatón.

  • Szijjártó: a rendkívüli gazdaságpolitika a válság nyertesévé teszi Magyarországot

Szijjártó Péter szerint a kormányzati stratégia olyan helyzetet teremt, hogy az itteni cégek a járvány végeztével ugrásra készen, technológiai fejlesztésekkel erősödve vehessenek részt a nemzetközi versenyben. A magyar vállalkozások példaértékűnek tekinthetik a BioTech USA növekedését, hiszen néhány év alatt európai piacvezetővé vált a sportcélú élelmiszerek és táplálékkiegészítők piacán - tette hozzá.

A tárcavezető közölte, hogy a kormány 245 millió forinttal járul hozzá a cég 744 millió forintos beruházásához, amely 1800 alkalmazott munkahelyét biztosítja.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Globál: pénz és hatalom + videó

Globál: pénz és hatalom + videó

Mikor lett a pénzből a hatalomnak az az eszköze, amelyet ma a globalista erők ellenünk egyszerű emberek ellen használnak? A stúdióban Boros Imre közgazdász és Bogár László közgazdász. Szerkesztő-műsorvezető: Virághalmy Sarolta. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!