2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Szex- és drogbotrány: „Gyenes tisztázza magát, vagy távozzon”

Haladéktalanul tisztázza magát, vagy távozzon a közéletből – ezt várják a helyi szervezetek Gyenes Leventétől, Gyömrő szex- és drogbotrányba keveredett polgármesterétől.

Két héten belül tisztázza magát, vagy azonnal távozzon a gyömrői közéletből – erre szólítja fel több helyi szervezet is Gyenes Levente polgármestert az újabb botrány után. A Gyömrői Társaskör, valamint a Fidesz és a KDNP helyi alapszervezete együttes közleményükben azt írják: a drog- és szexbotrányba keveredett polgármester az egész város lakosságára hoz szégyent. Ezért elvárják, hogy két héten belül tisztázza magát. Ha erre nem hajlandó, felkérik az alpolgármestert, hogy kezdeményezzen bizalmi szavazást a településvezető ellen.

„Felszólítottuk Gyenes Leventét, hogy tisztázza magát a sajtóban megjelent vádak alól, ha nem tudja, akkor a közéletből távoznia kell. Morálisan is megengedhetetlen, hogy olyan emberek maradjanak vezető pozícióban, akiknek az életmódja elítélendő. Ha egy közéleti tevékenységet végző személy olyan tevékenységet végez, amely a jövő generáció számára káros, nem követhető példa, akkor az vagy kivonul a közéletből, vagy megpróbálja tisztázni magát. Amennyiben a polgármester úr önként nem tisztázza magát, vagy nem vonul ki, akkor a testület vonja meg a döntési jogkört tőle” – mondta a Hír TV-nek Gáspár Krisztián, a Gyömrői Társaskör elnöke.

Gyenes Leventéről a múlt héten hozott nyilvánosságra a Blikk újabb meztelen felvételeket. A polgármester a fotókon bizarr szexuális játékokat játszik partnereivel. A lap korábban olyan képeket is közölt, amelyeken a település független polgármestere meztelen nők testéről szívott fehér port. Gyenes Levente Célpont című műsorunknak tagadta, hogy kábítószerről lenne szó, a fényképeket pedig – szerinte – manipulálták.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!