2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - Szinbád

Következik:

Híradó 23:00

Belföld

Szentkirályi Alexandra: Karácsony Gergely munkaidejében a DK-nak kampányol vidéken

Karácsony Gergely főpolgármester azért nem jár be dolgozni, mert munkaidejében a DK-nak kampányol vidéken - írta Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje hétfőn a Facebook-oldalán.

  • Szentkirályi Alexandra: Karácsony Gergely munkaidejében a DK-nak kampányol vidéken

"Karácsonyt osztálykirándulásra vitték Gyurcsányék" - fogalmazott a politikus.

Azt írta, Karácsony Gergely "jó kisdiákként megy, ahová Gyurcsány vezérli. Ha odafigyelne a fővárosra, akkor látná, hogy van teendő bőven".

Szentkirályi Alexandra a videóban arról beszélt, hogy Karácsony Gergely az elmúlt négy és fél évben sem csinált semmit, de úgy látszik, annyira nem érdekli a város, hogy Salgótarjában és Tatabányán kampányol a DK-nak.

"Főpolgármester úr, ennyire rendben van minden Budapesten?" - vetette fel Szentkirályi Alexandra, aki szerint nem így van. "Változást Budapesten!" - hangoztatta a kormánypártok főpolgármester-jelöltje.

MTI

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!