2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Szentkirályi Alexandra: Jól ismerjük ezt a poros, baloldali bagázst + videó

Karácsonyék a gazdagok pártjára álltak, újabban a 10 évnél régebbi autók kitiltásával fenyegetőznek - mondta el a közösségi médiában közzétett vasárnapi videójában a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje.

  • Szentkirályi Alexandra: Jól ismerjük ezt a poros, baloldali bagázst + videó

Szentkirályi Alexandra a videóban arról beszél: Karácsony Gergelyék egy hangfelvétel tanúsága szerint azon dolgoznak, hogy bizonyos kerületekbe ne lehessen bemenni szerintük túl régi autókkal.

"A budapesti kocsik kétharmada 10 évnél régebbi, ez 440 ezer autót jelent. A kitiltásuk egyszerűen azt jelentené, hogy több százezer budapesti családnak azt mondják, hogy bocsi, de túl régi a kocsi" - mondta a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje.

Hangsúlyozta: Karácsonyékat és Gyurcsányékat egyszerűen nem érdekli, hogy mi lesz az emberekkel egy ilyen döntés után. Hozzátette: jól ismerjük "ezt a poros, baloldali bagázst", Gyurcsány Ferenc már évekkel ezelőtt üzent azoknak, akiknek nem tetszik ez a tempó.

"El lehet menni Magyarországról, itt lehet bennünket hagyni, kérem szépen, tessék!" - hallható a videóban Gyurcsány Ferenc kijelentése.

Értjük, el lehet innen menni, aki meg nem megy, azt kitiltják. "Szerintem meg itt az ideje, hogy ők menjenek el, takarítsuk ki őket a Városházáról. Változást Budapesten!" - zárta videóját a kormánypártok főpolgármester-jelöltje.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Tart attól, hogy nyugati, háborúpárti erők megpróbálnak beavatkozni a június 9-ei választásokba is?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!