2024. 05. 27. Hétfő Hella napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Sajtóklub 14:05

Belföld

Szentkirályi Alexandra: Hagyjuk ezt a műmacsó tempót + videó

Reagált Szentkirályi Alexandra Vitézy Dávid és Karácsony Gergely üzengetésére. A kormánypártok főpolgármester-jelöltje rámutatott: ellenfelei azt hiszik, hogy maguk között döntik majd el, ki a legjobb jelölt Budapest élére. Szerinte viszont ez a budapestiek feladata. Az Alapjogokért központ kutatási tanácsadója a Vezércikkben hangsúlyozta: Szentkirályi Alexandrát nem lehet lesöpörni az asztalról.

  • Szentkirályi Alexandra: Hagyjuk ezt a műmacsó tempót + videó

Karácsony Gergely továbbra azt hangoztatja: az ő fő ellenfele a Fidesz. A párt jelöltje pedig valójában Vitézy Dávid.

A volt közlekedési államtitkár nem maradt adós a válasszal. Ugyanakkor ő már egyenesen azt állította: ő a legesélyesebb.

Hagyjuk ezt a műmacsó tempót – Szentkirályi Alexandra így reagált Vitézy Dávid kijelentésére. A kormánypárti politikus rámutatott: Karácsony Gergely és Vitézy Dávid azt hiszik, hogy maguk között döntik majd el, ki a legjobb jelölt Budapest élére. Szerinte viszont ezt a budapestiek döntik el.

Teljesen igaza van, hogy így nem lehet őt egyszerűen lesöpörni az asztalról – erről már Fritz Tamás beszélt a Vezércikkben.

Azt kell kijelentenünk, hogy óriási tapasztalata van a főpolgármesteri hivatal irányításával kapcsolatban, hiszen Tarlós István helyettese volt, ennél jobb iskola nincs. És ezt ugye ha jól számolom, akkor 9 éven keresztül csinálta nagyjából, tehát ha valakiről elmondható, hogy szakmailag érti ezt a fővárost, és nem csak egy területen, hanem sokféle területen, mert volt alkalma végignézni az összes területet, akkor azt kell hogy mondjam, hogy Szentkirályi Alexandra egy esélyes jelölt ebben a történetben.

Az Alapjogokért Központ kutatási tanácsadója hozzátette: nagyon komoly küzdelem lesz a három résztvevő között.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Mutatjuk, mit érdemes tudni a Tisza Pártot behálózó csalás-sorozatról

Mutatjuk, mit érdemes tudni a Tisza Pártot behálózó csalás-sorozatról

Néhány héttel ezelőtt robbant a hír, hogy a magát korrupcióellenes harcosként bemutató, a közélet megtisztulását hirdető Magyar Péter egyik legközvetlenebb bizalmasáról, gazdasági vezetőjéről, S. Máriáról kiderült, hogy egy 1200 embert megkárosító csalássorozatban való részvételéért több év szabadságvesztésre ítélte a bíróság.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!