2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Szikla - lángok ölelésében 11:00

Belföld

Szentkirályi Alexandra a Bayer Show-ban: A budapestieknek elegük van Karácsony semmittevéséből + videó

A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje szerint a fővárosiak pontosan tudják, hogy Karácsony Gergely mögött valójában a Gyurcsány-klán hoz érdemi döntéseket a Városházán. Szentkirályi Alexandra arra is rámutatott, hogy a főpolgármester ahelyett, hogy Budapest ügyeivel foglalkozna, inkább a DK-nak segít vidéken kampányolni.

  • Szentkirályi Alexandra a Bayer Show-ban: A budapestieknek elegük van Karácsony semmittevéséből + videó

Budapesten most egy olyan főpolgármester ül a városházán, akinek külföldről nem csak a pénzt, hanem az utasítást is adják – hangsúlyozta Szentkirályi Alexandra a Bayer Show-ban. A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje hozzátette: a budapestieknek elegük van Karácsony Gergely semmittevéséből is.

Elegük van abból, hogy nem történik érdemben semmi, se a közlekedés, se a köztisztaság, se a hajléktalankérdés területén. Tényleg azt gondolom, hogy a főpolgármester a minimumszintet sem ugrotta meg, a rajtvonalnál sem kéne állnia igazából azzal a teljesítménnyel, amit az elmúlt négy és fél évben nyújtott.

– hangsúlyozta a főpolgármester-jelölt.

Szentkirályi Alexandra szerint a főpolgármestert annyira nem érdekli a fővárosiak sorsa, hogy még a választások előtt is inkább a mögötte álló Gyurcsány-pártnak segít vidéken kampányolni.

Dobrevné hóna alá kapta őt, elvitte és ott kell turnéznia, vagy osztálykirándulnia, ez szerintem egészen röhejes. Én úgy gondolom, hogy ő ilyenkor kap egy itinert és akkor beosztják neki, hogy Gergőke most uzsonnázik, utána irány Sopron, Salgótarján, utána egy kis délutáni hajcsi... – részletezte Szentkirályi.  

A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje hangsúlyozta: a fővárosiak pontosan tudják, hogy Karácsony Gergely helyett valójában a Gyurcsány-klán hoz érdemi döntéseket a Városházán.

A Szentkirályi Alexandrával készült teljes beszélgetést ma este 21 óra után láthatják itt, a Bayer show-ban.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Közelebb kerültünk az orosz-ukrán békekötéshez a svájci békekonferencia után?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!