2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Mátyás utolsó éjszakája 03:00

Belföld

Szentgyörgyvölgyi Péter szerint Karácsony Gergely megbénította Budapestet

Karácsony Gergely megbénította Budapestet a rosszul szervezett beruházások miatt - erről beszélt híradónknak az V. kerületi polgármestere, miután Karácsony Gergely a Fővárosi Önkormányzat Klímavédelmi, Közlekedési és Városfejlesztési Bizottságának rendkívüli ülésén tartott tájékoztatót. Szentgyörgyvölgyi Péter szerint üdvözlendő a 14 év alattiak ingyenes közlekedésére vonatkozó törekvés, ugyanakkor a forgalomtechnikai módosításokat értelmetlennek nevezte.

  • Szentgyörgyvölgyi Péter szerint Karácsony Gergely megbénította Budapestet

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!