2023. 06. 10. Szombat Margit, Gréta napja
Jelenleg a TV-ben:

Ferencz József a második unitárius aranykor

Következik:

Poltikai hobbista 04:00

Belföld

Szél a minőségi ugrás esélyét látja Csárdiban

Az elmúlt 25 év emberének tartja Falus Ferencet az LMP társelnöke. Szél Bernadett Versus című műsorunkban azt mondta: az önkormányzatokban csak az ökopárt képviselői lesznek képesek fellépni a korrupció ellen, mert ők nem az eddigi rendszer haszonélvezői.

Igaz, eddig még az LMP-s főpolgármester-jelöltet sem vették nyilvántartásba, az ökopárt társelnöke bízik abban, hogy Csárdi Antal is elindulhat, és minden budapesti kerületben lesz jelöltjük. „Csárdi Antal arra ad esélyt, hogy ne azok az emberek, és ne azok a pártok vezessék Budapestet, akik az elmúlt 25 év problémáit nagyjából úgy hagyták, ahogyan azok voltak, hanem végre tényleg legyen egy minőségi ugrás. Budapest a korrupció fővárosává vált, hogy így fogalmazzak – azt gondolom, hogy olyan politikusokra van szükség, akik tudnak a közpénzzel bánni és azt a köz javára tudják fordítani, és nem folyamatosan az jár a fejükben, hogy ebből hogyan lehet a maguk számára a lehető legtöbbet kihasítani” – fogalmazott az LMP társelnöke.

A Szél Bernadettel készült teljes beszélgetés alább tekinthető meg:


Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Ismét figyelmeztetést adtak ki az újabb viharok előtt

Ismét figyelmeztetést adtak ki az újabb viharok előtt

Hajóvá változó buszok, vízben elakadt autók! Budapestre is lecsapott a vihar. A rövid idő alatt lezúduló nagy mennyiségű csapadék pénteken is sok munkát ad a tűzoltóknak. A katasztrófavédelmet főleg elárasztott garázsok és pincék miatt riasztották.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!