2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Csernobil öröksége: a Zóna 03:00

Belföld

Szeged független polgármester-jelöltje programismertetőt tartott

Menetesítené a háziorvosokat a helyi iparűzési adó befizetése alól Nemesi Pál. Szeged független polgármesterjelöltje szerint ez a segítség is hozzájárulhat ahhoz, hogy az orvosok nem hagyják el praxisukat, illetve a fiatal kezdő orvosoknak is megérje majd az alapellátásban dolgozni.

  • Szeged független polgármester-jelöltje programismertetőt tartott

A helyi iparűzési adó befizetése alóli mentesítéssel is segítené a szegedi háziorvosokat Nemesi Pál független polgármesterjelölt.

A szegedi egyetem klinikai központjának elnöke segít Nemesi Pálnak egészségügyi programjának kialakításában. Német László elmondta, a beteg vagy idős szegedieken önkormányzati rendszerben gyógyszer-házhozszállítással is segítenének, emellett a vérvételi helyeket is növelnék a városban.

Nemesi Pál elmondta Szeged jelenlegi szocialista városvezetése által eladásra kínált régi kórház épületét megtartaná, és ott időskori ellátóközpontot hozna létre.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!