2023. 12. 07. Csütörtök Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Az orvosok hercege - Boldog Batthyány-Strattmann László 03:00

Belföld

Százmilliós segítség gyűlt össze a sör révén

Százmillió forint gyűlt össze az egyik sörgyártó cég akciójának keretein belül az álláskeresők megsegítésére.

Nyár elejétől minden korsó csapolt Soproni sör árából 10 forintot az Ökumenikus Segélyszervezet kapott, hogy szakmai programjaival hozzájáruljon a munkanélküliek hatékony álláskereséséhez. A segélyszervezet a százmillió forintos adományból irodákat nyit Sopronban, Szolnokon, Budapesten és Miskolcon, ahol évente 2400, főként fiatal számára nyújtanának szakmai segítséget.

„A következő időszakban a segítséget a pályakezdő fiatalok, az alacsony iskolai végzettségűek esetében azokra kell koncentrálni, akik az átlagosnál is nehezebb helyzetben vannak a munkaerőpiacon. Ezért is jók az ilyen és ehhez hasonló kezdeményezések, amikor az állami szerepvállalás kiegészítéseként a civil szektor is megjelenik, és esetleg olyan helyekre, térségekbe és emberekhez is eljut, ahová az állam keze már nehezen ér el” – fogalmazott Czomba Sándor foglalkoztatáspolitikai államtitkár.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!