2024. 05. 25. Szombat Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Ottó

Következik:

Csinibaba 20:05

Belföld

Százezreket várt Magyar Péter, de a csoda elmaradt a tüntetésen + videó

A Mandiner riportere hiába kereste, nem talált fideszeseket Magyar Péter április 6-ai tüntetésén. Mint olvasható: Fidesz-szavazók helyett csalódott balosok és ellenzéki celebek vettek részt a megmozduláson.

  • Százezreket várt Magyar Péter, de a csoda elmaradt a tüntetésen + videó

Április 6-án megtartotta vonulós tüntetését Magyar Péter a Kossuth-téren. Az eseményre százezer embert vártak, ám a csoda elmaradt, számításaink szerint összesen 39-44 ezer fő jelenhetett meg. Kétségtelen, az ellenzéki pártok, akiknek a szavazóira a pár hónapja még Mészáros Lőrinc cégénél állásért kilincselő pártalapító ráhajtott, néhány hónapja ugyanezen a helyszínen nagyjából ezer főt tudtak összeszedni, a kegyelmi ügy kapcsán.

A mostani eseményen csak úgy hemzsegtek a balos celebek, valamint jelenlegi és volt politikusok.

A Mandiner videós összeállításából is az derül ki, hogy keresve sem találtak csalódott Fidesz-szavazókat, a tüntetők zöme alighanem a 2022-es ellenzéki összefogás kiábrándult támogatóiból állt, a lap riportere is velük futott össze.

MTI/Koszticsák Szilárd

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!