2024. 05. 27. Hétfő Hella napja
Jelenleg a TV-ben:

A Sakál, a Patkány, a Kádár és a Laci

Következik:

Vezércikk 04:00

Belföld

Szanyira komoly fegyelmi eljárás vár?

Nem maradhat büntetés nélkül, ha Szanyi Tibor valóban uniós pénzből fizette a gój motorosok utazását – nyilatkozta az MSZP elnökhelyettese.

2700 eurójukba kerülhetett az európai adófizetőknek Szanyi Tibor elveszített fogadása. Ennyi pénzből látta vendégül a szocialista európai parlamenti képviselő a gój motorosokat az uniós törvényhozás kontójára – írja az Index.

Az internetes portálnak a konkrét összeget nem árulták el, de a szokásos támogatásról kaptak felvilágosítást. A vendégek utazási költségeihez kilométerenként kilenc centtel járul hozzá az Európai Parlament. Brüsszel 1400 kilométerre van Budapesttől, így a gój motorosok 126 eurót kaptak fejenként. Mivel 12-en voltak, összesen 1512 eurót fizettek ki nekik. Étkezési támogatásként 40 eurót kaphattak, szállodai költségeiket pedig 60 euróig állták.

Szanyi Tibor és a gój motorosok vezetője, Mészáros Imre tavaly szeptemberben kötött fogadást. Abban állapodtak meg, hogy ha a baloldal nyeri a parlamenti választást, akkor a gójok látják vendégül a szocialista politikust és csapatát, ha viszont a Fidesz újra kétharmaddal győz, akkor Szanyi Tibor állja a számlát.

Ha igaz a hír, Szanyi Tibor tette nem maradhat büntetés nélkül – nyilatkozta a Hír Televízió kérdésére az MSZP elnökhelyettese, Gőgös Zoltán.

„Hogyha ez igaz, akkor komoly fegyelmi eljárás elé néz (…). Gondolom, hogy ezt vagy tisztázza, vagy pedig vállalja a következményét, és hát ez szerintem nem maradhat valamilyen szintű büntetés nélkül” – fogalmazott.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Orbán Viktor: Hajrá, Alexandra! + videó

Orbán Viktor: Hajrá, Alexandra! + videó

A mostani főpolgármester úrnak a tudása az leértékelődött az elmúlt időszakban. Ő egy dolgot tud, azt jól tudja, kötözködni a kormánnyal – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalára feltöltött videóban.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!