2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Szánthó Miklós: A magyar tartás frusztrálja a külföldi liberálisokat

A magyar testtartás láthatóan frusztrálja a külföldi liberálisokat – erről beszélt az Alapjogokért Központ igazgatója az amerikai republikánusok múlt hét végi konferenciáján. Szánthó Miklós videóüzenétben elmondja: Magyarország az európai konzervatív reneszánsz élén áll, és az elmúlt hetek fejleményei a magyar gyermekvédelmi törvény, és a futballstadionban történtekkel együtt tovább erősítették a liberális és a konzervatív erők harcát. A központ igazgatója hangsúlyozza: a liberálisok félnek, mert érzik, hogy Orbán Viktor azokat a nyugati szavazókat is meg tudja szólítani, akit a politikai elitje már évekkel ezelőtt magára hagyott.

  • Szánthó Miklós: A magyar tartás frusztrálja a külföldi liberálisokat

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!