2024. 05. 02. Csütörtök Zsigmond napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 23:35

Belföld

Szálló por - Ismét veszélyessé vált a levegő minősége a Sajó völgyében

A szálló por miatt ismét veszélyessé vált a levegő minősége három Borsod-Abaúj-Zemplén megyei településen, Putnokon, Kazincbarcikán és Sajószentpéteren, emellett a Veszprém megyei Várpalotán is veszélyes a levegő minősége - derül ki a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) pénteken közzétett, az előző napi méréseket ismertető térképének adataiból.

  • Szálló por - Ismét veszélyessé vált a levegő minősége a Sajó völgyében

    A levegőhigiénés index rendszere négy kategóriát tartalmaz: elfogadható, kifogásolt, egészségtelen és veszélyes.

    Az NNK adatai alapján egészségtelen a levegő minősége Miskolcon, Salgótarjánban és Pécsen.

    Tizenhárom településen - Szombathelyen, Győrben, Tatabányán, Veszprémben, Székesfehérváron, Dunaújvárosban, Százhalombattán, Tökölön, Budapesten, Vácon, Kecskeméten, Debrecenben és Nyíregyházán - kifogásolt a levegőminőség, a többi mérőállomás elfogadható értéket rögzített.

    Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint pénteken már keleten is megélénkülhet a délnyugati, nyugati szél, de elsősorban az északi megyékben romolhat a levegőminőség.

    Szombaton és vasárnap az ország északkeleti felén tartósan borult, párás, ködös idő várható, másutt többórás napsütés valószínű. A Dunántúlon élénk délnyugati szél várható. A levegő minősége főleg az északi, északkeleti megyékben romolhat tovább.

Fotó: Komka Péter/MTI/képünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Magyarország 20 éve tagja az Európai Uniónak + videó

Magyarország 20 éve tagja az Európai Uniónak + videó

Bóka János kiemelte: az unióban vannak vezetői alkalmatlanságból születő rossz döntések - ezt Deutsch Tamás, és Schmidt Mária is megerősítette a konferencián. Kiemelték: ennek érdekében szükséges a vezető-váltás.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!