2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Az MSZP és a DK is kitart az ellenzéki összefogás mellett

Félretenné a büszkeséget az MSZP, és továbbra is a legszélesebb ellenzéki együttműködésre törekedne - erről beszélt a szocialista párt elnökhelyettese. Szakács Lászlót arról kérdeztük, hogy a Hír Tv birtokába került egy, a Párbeszéd pártban készült dokumentum, amely a lehetséges szövetségkötési stratégiákat taglalja. Ebben az MSZP-t többek között kiüresedett, széteső közösségnek nevezik amelyben mérgező arcok vannak. Az is felmerül, hogy inkább hagyni kellene az MSZP-t tovább pusztulni. Szakács László úgy fogalmazott: van büszkeség, de van hatékonyság is.

  • Az MSZP és a DK is kitart az ellenzéki összefogás mellett

Élesen kritizálta legfőbb szövetségesét a szocialistákat a Párbeszéd a Hír TV birtokába került vitairatban.

"Ethoszát vesztett, kiüresedett, széteső közösség, toxikus arcok."

"Lejtmenetben levő márka, ami magával rántana minket a mélybe." - így jellemezte Karácsony Gergely pártja 2022-es választási terveket feszegető Stratégiai dokumentumban az MSZP-t.

Emellett a lehetséges forgatókönyvnek tartják azt hogy kivárják a szocialisták további pusztulását és majd ebből profitálnak.

Az MSZP az éles kritikák ellenére félreteszi a büszkeségét és közös jövőt képzel el az egy százalékos kis párttal.

A dokumentum alapján a DK-ról és Gyurcsány Ferencről sincsenek jó véleménnyel a Párbeszéd tagjai. Azt is kifejtik ugyanis, hogy a pártjuk megítélésén sokat segítene, ha egy előválasztáson dőlnének el a személyi kérdések, különben arcvesztést okozna Gyurcsánnyal együtt lenni a listán.

A DK a teljes körű ellenzéki összefogás híve - mondta híradónk kérdésére a párt szóvivője.

Barkóczi Balázs a Párbeszédes stratégiával kapcsolatban megjegyezte: ők nem dolgoznak ki különféle forgatókönyveket.

 

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!