2024. 03. 02. Szombat Lujza napja
Jelenleg a TV-ben:

Arról jöttem én... - A Color együttes története

Következik:

Európai Híradó 04:00

Belföld

Szájzárat rendelt el Vác balliberális polgármestere

A Fidesz-KDNP ombudsmani vizsgálatot kér a váci polgármester véleménykorlátozó utasítása miatt. Manninger Péter, a Fidesz-KDNP váci önkormányzati képviselője emlékeztetett: a Jobbik, az MSZP, a DK és az LMP által is támogatott Matkovich Ilona első polgármesteri utasításában előírta, hogy az önkormányzati cégek, illetve a velük kapcsolatban álló vállalkozások dolgozói csak az ő előzetes írásbeli engedélyével nyilatkozhatnak.

  • Szájzárat rendelt el Vác balliberális polgármestere

"Ez egy rossz irány, ez a megoldási séma arra, hogyha valakinek a hatalommal szemben negatív véleménye van. Úgy gondoljuk, hogy ez a polgármesteri utasítás ez korrekcióra ab abszurdum, hogyha polgármester asszony úgy gondolja akkor visszavonásra kéne, hogy ítéltessen. Ez eddig nem történt meg ezért próbáltuk meg nagyobb szélesség, nyilvánosság elé tárni ezt a problémát és ezért kívánjuk az ombudsmanhoz is beadni, hogy vizsgálja felül ennek az utasításnak a tartalmát."

- mondta Manninger Péter, a Fidesz-KDNP váci önkormányzatának képviselője.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Arat a kolera

Arat a kolera

Tanzániában legkevesebb 26 ember életét követelte a kolera, amelynek járványa a kelet-afrikai ország tíz régióját sújtotta január 5. és február 8. között - közölte a helyi egészségügyi minisztérium.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!