2024. 02. 27. Kedd Edina napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Szabó: Kiss pontosan tudja, hogy került ki az őszödi felvétel

Kiss Péter is tudott az őszödi beszéd kiszivárogtatásáról, de nem ő adott erre megbízást – ezt állítja Szabó Bálint. A Demokratikus Koalícióból már kilépett férfi szerint a Gyurcsány-kormány miniszterének politikai és hatalmi érdekében állt megbuktatni a miniszterelnököt, ezért nem akadályozta meg a hangfelvétel nyilvánosságra hozását.

Szabó Bálint azt mondta, hogy Kiss Péter bizalmi viszonyban volt Rózsa-Flores Eduardóval 2006 nyarán is, így szerinte életszerűtlen, hogy a titkosszolgálatokat is felügyelő tárcavezető ne tudott volna a kiszivárogtatásról.

„Kiss Péter pontosan tudja, hogy a Magyar Szocialista Párt székházának zárt páncélszekrényéből, hogy került ki, az a hangfelvétel Rózsa-Flores Eduardóhoz, és úgy gondolom, Kiss Péternek azt is tudnia kell pontosan, hogy Rózsa-Flores Eduardo kin keresztül kiknek és milyen célból juttatta el ezt a felvételt” – közölte a volt DK-tag.

Az üggyel kapcsolatban Szabó Bálint a következő hetekben még három baloldali és jobboldali politikus, köztük a megbízó nevét fogja nyilvánosságra hozni.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Demeter Szilárd lesz a Magyar Nemzeti Múzeum főigazgatója

Demeter Szilárd lesz a Magyar Nemzeti Múzeum főigazgatója

Demeter Szilárd nyerte a Magyar Nemzeti Múzeum főigazgatói pályázatát – szúrta ki az Index. Mint a lap tájékoztat: a pályázat eredményét a Nemzeti Kulturális Tanács keddi ülésén Csák János kulturális és innovációs miniszter jelentette be.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!