2024. 02. 24. Szombat Szökőnap napja
Jelenleg a TV-ben:

Gyurcsány Ferenc évértékelő beszéde

Következik:

Híradó 12:30

Belföld

Sütemény- és boradományt kaptak az NNK munkatársai

32 magyarországi borász 1200 palack bort, kilenc cukrász pedig mintegy 600 csomag süteményt ajánlott fel fel Nemzeti Népegészségügyi Központ munkatársainak. Az egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkár hangsúlyozta: a magyar társadalom nagyra becsüli Müller Cecília, országos tisztifőorvos és az NNK dolgozóinak munkáját, aminek megnyilvánulása a cukrászok, borászok adománya.

  • Sütemény- és boradományt kaptak az NNK munkatársai

32 magyar borászat 1200 palack bort, és kilenc cukrász mintegy 600 csomag süteményt ajánlott fel a Nemzeti Népegészségügyi Központ munkatársainak, hogy kifejezzék hálájukat a járványidőszak alatt végzett erőfeszítéseikért.

Müller Cecília kiemelte az orvosok és az ápolók mellett a NNK munkatársainak is sokat jelent ez a fajta kedvesség.

Az országos tiszti főorvos szerint Magyarország jól tudta kezelni a járványt.

Az egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkár fantasztikusnak nevezte Müller Cecília és a munkatársai által elvégzett munkát.

Soltész Miklós azt kérte a központ munkatársaitól, ne törődjenek azokkal, akik akadályozni akarják a járványügyi védekezést, és támadják az NNK vezetőjét, munkatársait.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!