2021. 09. 23. Csütörtök Tekla napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Hírek 21:00

Belföld

Sütemény- és boradományt kaptak az NNK munkatársai

32 magyarországi borász 1200 palack bort, kilenc cukrász pedig mintegy 600 csomag süteményt ajánlott fel fel Nemzeti Népegészségügyi Központ munkatársainak. Az egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkár hangsúlyozta: a magyar társadalom nagyra becsüli Müller Cecília, országos tisztifőorvos és az NNK dolgozóinak munkáját, aminek megnyilvánulása a cukrászok, borászok adománya.

32 magyar borászat 1200 palack bort, és kilenc cukrász mintegy 600 csomag süteményt ajánlott fel a Nemzeti Népegészségügyi Központ munkatársainak, hogy kifejezzék hálájukat a járványidőszak alatt végzett erőfeszítéseikért.

Müller Cecília kiemelte az orvosok és az ápolók mellett a NNK munkatársainak is sokat jelent ez a fajta kedvesség.

Az országos tiszti főorvos szerint Magyarország jól tudta kezelni a járványt.

Az egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkár fantasztikusnak nevezte Müller Cecília és a munkatársai által elvégzett munkát.

Soltész Miklós azt kérte a központ munkatársaitól, ne törődjenek azokkal, akik akadályozni akarják a járványügyi védekezést, és támadják az NNK vezetőjét, munkatársait.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Halálos lakástűz Nagyatád külterületén

A nyolcvan négyzetméteres régi ház teljes terjedelmében égett. 2021. szeptember 23.

Újabb horrorvágóhidat leplezett le a NÉBIH

A helyszínen az ellenőrök gyomorforgató körülményeket tapasztaltak, az udvaron például rovarral szennyezett fagyasztott termékek is voltak. 2021. szeptember 23.

Letették az új mohácsi kikötő alapkövét

Mohácson letették az új országos közforgalmú kikötő alapkövét. A mintegy 7,8 milliárd forintos beruházás 2023. végére készül el. 2021. szeptember 23.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!