2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Sürgősségi táskával gyarapodott a pécsi Tudományegyetem Gyermekgyógyászati Klinikájának eszközparkja

Egy komplex eszközzel, sürgősségi táskával gyarapodott a pécsi Tudományegyetem Gyermekgyógyászati Klinikájának eszközparkja. A Kozármislenyi Rotary Club adománya több mint 1 millió forintba került.

  • Sürgősségi táskával gyarapodott a pécsi Tudományegyetem Gyermekgyógyászati Klinikájának eszközparkja

A táskában lévő eszközöket elsősorban a kritikus állapotú betegek légúti és vénabiztosításánál használják. Előnye a gyors elérhetőség és az átláthatóság.

A club és a klinika együttműködése nem újkeletű. Korábban légzésfigyelő és vércukorszint monitorokat adományoztak az intézménynek.

A táska és a benne lévő eszközök több mint egy millió forintba kerültek.

A Pécsi Gyermekgyógyászati Klinika évente 8500 fekvőbeteget fogad. A járó betegek száma 80 ezer. Közülük 9-10 ezren, a sürgősségi ellátást veszik igénybe.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!