2023. 06. 10. Szombat Margit, Gréta napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Bayer show 00:05

Belföld

Sulyok Tamás: alapelv, hogy a tagállami és az uniós jog egyenrangú

A legfontosabb alapelv, hogy az európai és tagállami jog egymással egyenrangú -erre hívta fel a figyelmet Sulyok Tamás. Az Alkotmánybíróság elnöke a Károli Gáspár Református Egyetem Szabadegyetem elnevezésű előadásán arról beszélt: konszenzus vagy konfliktus az európai intézmények és tagállamok viszonya. Mint fogalmazott: minden tagállamnak van alkotmánybírósága vagy legfelsőb bírósága, amelyek a tagállami alkotmányokat autentikusan értelmezik.

  • Sulyok Tamás: alapelv, hogy a tagállami és az uniós jog egyenrangú

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!