2022. 08. 16. Kedd Ábrahám napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:05

Belföld

Sulyok Tamás: alapelv, hogy a tagállami és az uniós jog egyenrangú

A legfontosabb alapelv, hogy az európai és tagállami jog egymással egyenrangú -erre hívta fel a figyelmet Sulyok Tamás. Az Alkotmánybíróság elnöke a Károli Gáspár Református Egyetem Szabadegyetem elnevezésű előadásán arról beszélt: konszenzus vagy konfliktus az európai intézmények és tagállamok viszonya. Mint fogalmazott: minden tagállamnak van alkotmánybírósága vagy legfelsőb bírósága, amelyek a tagállami alkotmányokat autentikusan értelmezik.

  • Sulyok Tamás: alapelv, hogy a tagállami és az uniós jog egyenrangú

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!