2021. 12. 05. Vasárnap Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Sukoró-ügy: tanúként hallgatják meg Gyurcsányt

Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnököt, valamint Veres János és Oszkó Péter egykori pénzügyminisztereket is tanúként idézi meg a Szolnoki Törvényszék a sukorói telekcsere-szerződés miatt indult, augusztus végén folytatódó büntetőperben – tudta meg a Magyar Nemzet.

Meghallgatják Joav Blum izraeli üzletembert is. Az eljárásban korábban Gyurcsány Ferenc gyanúsítottként szerepelt, de végül nem emeltek ellene vádat. A vádlottak padján Tátrai Miklós, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő volt vezérigazgatója, Császi Zsolt, a szervezet volt értékesítési igazgatója, Markó Andrea, a Pénzügyminisztérium egykori szakállamtitkára, valamint egy értékbecslő ül, mert a hatóságok szerint hűtlen kezeléssel 1,3 milliárd forintos vagyoni hátrányt okoztak volna az államnak az ügylettel. Joav Blum albertirsai és pilisi gyümölcsöseit 2008-ban, a Gyurcsány-kormány idején cserélte el az állam a sukorói ingatlannal, a szerződést azóta a bíróság megsemmisítette.

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Orbán Viktor: Adni jó! + videó

December 5-én ünnepeljük az önkéntesség világnapját, melynek előestéjén Orbán Viktor ellátogatott az Ökomenikus Segélyszervezet adományboltjához – derült ki a kormányfő által közzétett videóból és fotóalbumból.

Ukrajnában ismét szigorítanak

Ukrajnában ismét szigorítanak, ami azt jelenti, hogy hétfőtől az enyhébb járványügyi zónákban a vállalkozások és közintézmények is csak úgy működhetnek majd, ha az alkalmazottak mindegyike be lesz oltva.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!