2021. 12. 05. Vasárnap Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Európai Híradó 12:30

Belföld

Sukoró-per: nem mennek el a vádlottak a tárgyalásra

Sem a magyar–izraeli kettős állampolgárságú Joav Blum, sem Oszkó Péter volt pénzügyminiszter nem megy el a hűtlen kezelés kísérlete miatt indult sukorói per tárgyalására a héten – írja a Magyar Nemzet. A lap úgy tudja: Blum idézést sem kapott, Oszkó Péter pedig külföldi útja miatt marad távol.

A Szolnoki Törvényszék augusztus 20-a után Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnököt és Veres János egykori pénzügyminisztert is meghallgathatja. Az ügynek jelenleg 5 vádlottja van, köztük a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő volt vezetője, egykori értékesítési igazgatója és a pénzügyminisztérium akkori szakállamtitkára. Rajtuk kívül egy értékbecslőt és egy ügyvédet vádoltak meg különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezeléssel. A magyar állam a Gyurcsány-kormány idején, 2008 júliusában cserélte el a tulajdonában lévő, nagy értékű sukorói területet az izraeli–magyar állampolgárságú Joav Blum gyümölcsöseire. Az államot majdnem 1,3 milliárd forintos kár érte volna, ha a csere-szerződést tavaly nem semmisíti meg a bíróság.

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

OSSZA(D)! 2. + VIDEÓ

2 halott, 2 fogyatékkal élő, 1 súlyos sérült, 6 tönkrement család, 5 év szabadságvesztés.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Zsigmond Barna Pál: A magyar egység a tét

2004. december 5-e a modernkori magyar történelem legsötétebb napja, amikor a Gyurcsány Ferenc vezette baloldal rárontott a magyar nemzetre, szembeállítva a magyart a magyarral.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!