2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - Szinbád

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!

Egerben is folyik a STOP GYURCSÁNY! kampány. A Fidesz helyi választókerületi elnöke az aláírásgyűjtésen azt mondta, Gyurcsány kormány egyszer már szegénységbe taszította az embereket, és nem engedhetjük meg, hogy ez újra megtörténjen. Pajtók Gábor emlékeztetett, hogy a Gyurcsány Ferenc vezette baloldal korábban megemelte az adókat és a rezsiköltségeket, csökkentette a családi adókedvezményeket, a nyugdíjasoktól és a közalkalmazottaktól pedig elvette a 13. havi juttatást. A térségben a múlt héten elindult el az aláírásgyűjtés. A petíciót eddig több mint kétezren írták alá.

  • Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!

Zalaegerszegen írta alá a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony nevű petíciót Palkovics László miniszter. § Egy hete indult az akció, melynek célja, hogy a kormánypártok emlékeztessenek a 2002 és 2010 között eltelt időszakra. Országszerte 2138 helyszínen várják a FIDESZ aktivistái azokat, akik kézjegyükkel támogatnák a kezdeményezést. Zalaegerszegen, a Dísz téren ma is sokan megálltak.

 

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Hornung Ágnes: Családbarát intézkedések erősítik az apa-gyermek kapcsolatot

Hornung Ágnes: Családbarát intézkedések erősítik az apa-gyermek kapcsolatot

Magyarország kormánya számos intézkedéssel erősíti az apák szerepét a családokban, mivel aktív jelenlétük a gyermekek fejlődésére, érzelmi jólétére, valamint a családok harmonikus működésére is pozitívan hat - írta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!