2022. 08. 16. Kedd Ábrahám napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:05

Belföld

Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!

Egerben is folyik a STOP GYURCSÁNY! kampány. A Fidesz helyi választókerületi elnöke az aláírásgyűjtésen azt mondta, Gyurcsány kormány egyszer már szegénységbe taszította az embereket, és nem engedhetjük meg, hogy ez újra megtörténjen. Pajtók Gábor emlékeztetett, hogy a Gyurcsány Ferenc vezette baloldal korábban megemelte az adókat és a rezsiköltségeket, csökkentette a családi adókedvezményeket, a nyugdíjasoktól és a közalkalmazottaktól pedig elvette a 13. havi juttatást. A térségben a múlt héten elindult el az aláírásgyűjtés. A petíciót eddig több mint kétezren írták alá.

  • Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!

Zalaegerszegen írta alá a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony nevű petíciót Palkovics László miniszter. § Egy hete indult az akció, melynek célja, hogy a kormánypártok emlékeztessenek a 2002 és 2010 között eltelt időszakra. Országszerte 2138 helyszínen várják a FIDESZ aktivistái azokat, akik kézjegyükkel támogatnák a kezdeményezést. Zalaegerszegen, a Dísz téren ma is sokan megálltak.

 

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!