2023. 06. 10. Szombat Margit, Gréta napja
Jelenleg a TV-ben:

Mese a 12 találatról

Következik:

Poltikai hobbista 21:10

Belföld

Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!

Egerben is folyik a STOP GYURCSÁNY! kampány. A Fidesz helyi választókerületi elnöke az aláírásgyűjtésen azt mondta, Gyurcsány kormány egyszer már szegénységbe taszította az embereket, és nem engedhetjük meg, hogy ez újra megtörténjen. Pajtók Gábor emlékeztetett, hogy a Gyurcsány Ferenc vezette baloldal korábban megemelte az adókat és a rezsiköltségeket, csökkentette a családi adókedvezményeket, a nyugdíjasoktól és a közalkalmazottaktól pedig elvette a 13. havi juttatást. A térségben a múlt héten elindult el az aláírásgyűjtés. A petíciót eddig több mint kétezren írták alá.

  • Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!

Zalaegerszegen írta alá a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony nevű petíciót Palkovics László miniszter. § Egy hete indult az akció, melynek célja, hogy a kormánypártok emlékeztessenek a 2002 és 2010 között eltelt időszakra. Országszerte 2138 helyszínen várják a FIDESZ aktivistái azokat, akik kézjegyükkel támogatnák a kezdeményezést. Zalaegerszegen, a Dísz téren ma is sokan megálltak.

 

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Éjszakai csapást mértek Odesszára az oroszok

Éjszakai csapást mértek Odesszára az oroszok

Drónokkal támadta Odessza városát éjszaka az orosz hadsereg. A csapás során rakétákat is bevetett a Föderáció, a robbanások három civil életét követelték, közel harmincan megsérültek.
Szélesvásznú történelem: Mese a 12 találatról

Szélesvásznú történelem: Mese a 12 találatról

A Makk Károly rendezésében készült vígjáték nehéz időkben született, mégis az adott kor kispolgárai tudtak azonosulni a karakterekkel, amelyeknek a fő üzenete nyilvánvaló: merjenek a sarkukra állni.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!