2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Szélesvásznú történelem - Csinibaba 11:05

Belföld

Soros nem csak nálunk irányította a pénzosztást

Nemcsak Magyarországon, más közép-kelet-európai országokban is Soros György alapította és pénzelte a norvég civil támogatások szétosztását felügyelő szervezeteket – derítette ki a Magyar Nemzet.

A lap azt írja: Romániában például a Román Ökotárs Alapítvány az egyik pénzosztó, amelynek tagja a magyar Ökotárs alapítója, Foltányi Zsuzsa egykori LMP-s politikus is. De Lengyelországban is a Soros György által 1988-ban létrehozott Báthory István Alapítvány dönt a norvég pénzekről. A magyar származású amerikai üzletember alapította az észt és a bolgár pénzosztó szervezetet is.

A Soros-birodalommal összefüggésben a Heti Válasz emlékeztet: egy izraeli szervezet tavalyi elemzése aggasztónak nevezte, hogy az alapítványok döntéshozatala és támogatási rendszere is homályos. A szerző hangsúlyozza: a Soros-birodalom ügye azért is fontos, mert globális rendszere és kiterjedt erőforrásai révén képes más szervezeteket kormányozni és manipulálni a demokratikus folyamatokat.

A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal szerint egyébként jogosulatlanul osztott ki másfél milliárd forintnyi norvég alapos pénzt az Ökotárs Alapítvány Magyarországon. Bővebben>>>

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Lelepleződött Magyar Péter

Lelepleződött Magyar Péter

Magyar Péter hazudott – írja az Origo. Nem a párt neve miatt választotta a Tisza Pártot, hanem mert pontosan ismerte őket. Az összekötőkapocs pedig a piramisjátékért 4 évig börtönben ült anyós jelölt volt. S. Máriának ugyanis ugyanebben a piramisjátékban bűntársa volt a Tisza Párt alapítója.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!