2019. augusztus 22.,
csütörtök, Menyhért, Mirjam napja

Soros György tovább kampányol hazánk ellen

Hír TV

2019. január 11., péntek 16:06, frissítve: péntek 18:45

A Fidesz-KDNP szerint Soros György emberei, szervezetei újra megtámadják Magyarországot, mert a magyar emberek számos alkalommal kinyilvánították már akaratukat, hogy nem kívánnak bevándorlókkal együtt élni.

Nacsa Lőrinc kereszténydemokrata országgyűlési képviselő pénteki budapesti sajtótájékoztatóján emlékeztetett: az Európai Parlament (EP) házbizottsága a Magyarországot folyamatosan támadó EP-képviselő, Judith Sargentini kérésére döntött úgy, hogy a testület január végén ismét napirendjére veszi Magyarországot.

A Magyarország elleni támadás Soros György fizetett választási kampányának része, ahogy Európa-szerte és Magyarországon a tüntetések és a politikai balhé is" - fogalmazott a kormánypárti politikus. Kiemelte, a bevándorláspárti erők minden szinten és eszközzel fellépnek a bevándorlásellenes erőkkel szemben. „Ezért rángatják fel most újra Magyarországot az Európai Unió színpadára” – mondta Nacsa Lőrinc.

A KDNP politikusa hangsúlyozta azt is, Európának olyan parlamentre van szüksége, amelynek képviselői meghallják az emberek hangját, valamint képesek megvédeni Európát, benne Magyarországot is.

Magyarországon csak a Fidesz-KDNP ellenzi a bevándorlást, az ellenzék a Jobbikkal együtt aláírt Soros Györgynek – jelentette ki. Azért támadják meg újra Magyarországot, mert a magyar emberek számos alkalommal kinyilvánították az akaratukat, hogy nem kívánnak bevándorlókkal együtt élni. Ezért rángatják fel Magyarországot újra az Európai Unió színpadára. Ez Soros György fizetett választási kampányának a része, ahogy Európa-szerte és Magyarországon is a tüntetések és a politikai balhék is– állítja Nacsa Lőrinc.