2023. 05. 29. Hétfő Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Szélesvásznú történelem - Szegény gazdagok 03:30

Belföld

Soros György támogatja a Partizánt is

Soros György nélkül a Partizán sem lenne - a milliárdos tőzsdespekuláns alapítványán keresztül támogatja a baloldali internetes műsort. Gulyás Márton a nézők kérdésére vallotta be, hogy amit ők csinálnak, azt piaci alapon nem lehet finanszírozni, ezért többek között külföldi pályázatokra, adományokra szorulnak. Gulyás Márton azt azonban tagadta, hogy a külföldi finanszírozók hoznák meg a műsorok szerkesztésével kapcsolatos döntéseket.

  • Soros György támogatja a Partizánt is

Tehát igen, valószínűleg ott van a sornak a végén Soros György is, ezt kár eltagadni.

Egy maratoni kérdezz-felelek keretében vallotta be a Partizán műsorvezetője, hogy őket is támogatta Soros György. Gulyás Márton azt mondta, kár lenne tagadni, hogy részesültek az amerikai milliárdos pénzéből.

A baloldali aktivista a támogatás létjogosultságát azzal magyarázta, hogy amit ők csinálnak, az egy drága műfaj. A Partizán műsorvezetője azt is mondta: bevételeik felét nagy adományok, donorok, adott esetben nemzetközi finanszírozási források teszik ki.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Partiumba érkezett a Petőfi-busz

Partiumba érkezett a Petőfi-busz

A Petőfi Irodalmi Múzeum a költő születésének 200. évfordulója alkalmából egy buszon rendezte be utazó tárlatát, amely több mint egy éven keresztül látogatja a kárpát-medencei magyarok lakta településeket.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Vargha Tamás: adósai vagyunk hőseinknek

Vargha Tamás: adósai vagyunk hőseinknek

Adósai vagyunk hőseinknek, minden hazánkfiának, aki valaha életét áldozta a hazáért - hangsúlyozta a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára vasárnap Budapesten a magyar hősök emlékünnepe alkalmából tartott megemlékezésen.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!