2024. 07. 22. Hétfő Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Híradó 19:00

Belföld

Sok riasztást kaptak a tűzoltók és akadozik a vonatközlekedés is

A tegnapi vihart egy még erősebb követte ma hajnalban. Több mint kétezer bejelentés érkezett a katasztrófavédelemhez az okozott károk miatt – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

  • Sok riasztást kaptak a tűzoltók és akadozik a vonatközlekedés is

Tegnap este Hajdú-Bihart tépázta meg először a viharos időjárás, majd Fejér- és Tolna vármegyében is felhőszakadással érkezett meg az ítéletidő. Hajnalban Budapesten és környékén, valamint Nógrádban okozott jelentős károkat a vihar. A tűzoltókhoz csak Budapestről, másfél óra alatt: több mint hatszázhatvan bejelentés érkezett, túlnyomórészt a pesti oldalról. A vonatközlekedésben több helyen is fennakadások vannak a kidőlt fák miatt, a tűzoltók folyamatosan dolgoznak.

A részletekről Kiss Ádámot a fővárosi katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivő-helyettesét kérdeztük.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Navracsics Tibor a Kőfesztet egy építkezés elemének nevezte

Navracsics Tibor a Kőfesztet egy építkezés elemének nevezte

Navracsics Tibor kifejtette: a kreatív régióvá válásban a fesztiváloknak nagy szerepe van, ugyanis azok nem csak szabadidő eltöltésének formái, hanem olyan események, amelyek közösségeket hoznak létre és élénkítik a kulturális kínálatot, valamint a turisztikai vonzerőt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!