2022. 12. 05. Hétfő Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Jelenetek egy operatőr életéből - Hildebrand

Következik:

Vezércikk 03:00

Belföld

"Soha nem volt még olyan biztonságban a kisebbség, mint most"

Farkas Flórián elégedett a kormány kisebbségeket érintő intézkedéseivel. Az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) elnöke a Hír TV Rájátszás című műsorában hangsúlyozta: egyetlen kormány sem tudta eddig a holokauszt ügyét olyan méltó módon kezelni, mint a jelenlegi.

Soha nem volt még olyan biztonságban magyarországi kisebbség, mint most – fogalmazott Farkas Flórián. Az ORÖ elnöke arról is beszélt a Rájátszásban, hogy szerinte senki sem élhet békétlenségben, egyetlen kisebbségben sem.

A kormány lehetőségként tekint a romákra
Még ebben a ciklusban félmillió mélyszegénységben élő ember helyzetének láthatóan javulnia kell, ha Magyarország teljesíteni akarja az európai roma stratégia keretében vállalt kötelezettségét. Ezt Orbán Viktor mondta a Cigányügyi Egyeztető Tanács alakuló ülésén. A miniszterelnök lehetőségként tekint a cigányságra, azt mondta: a cél az, hogy minél több roma fiatal szerezzen érettségit, illetve szakmát.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!