2022. 12. 03. Szombat Ferenc, Olívia napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Semjén Zsolt: Védeni kell a szuverenitásunkat és a keresztény civilizációnkat

Meg kell erősíteni magunkat nemzeti büszkeségünkben, védeni kell a szuverenitásunkat és a keresztény civilizációnkat - nyilatkozta az ünnep alkalmából a Magyar Nemzetnek a miniszterelnök-helyettes. Semjén Zsolt úgy véli, hogy az Európai Unió egy idegen, uniformizált ideológiát akar Magyarországra kényszeríteni. A Székely Nemzeti Tanács kezdeményezéséről azt mondta: nem engedik lesöpörni az asztalról, lépésről lépésre el fogják érni, hogy szélesedjen a nemzeti kisebbségek mozgástere. Az ünneppel kapcsolatban hangsúlyozta: most az emberi életek megmentése a legfontosabb, ezért minden mást ennek kell alárendelni.

  • Semjén Zsolt: Védeni kell a szuverenitásunkat és a keresztény civilizációnkat

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Elindult Gyurcsányék házi TV-je

Elindult Gyurcsányék házi TV-je

Gyűlöletkeltés és a fideszes szavazók sértegetése. Így indított a Demokratikus Koalíció házi tévéje, a DK TV. Gyurcsány Ferenc szerint azért volt szükség az online csatornára, hogy ők közvetlenül mondhassák el a választóknak, mit gondolnak a világról, és kiket képviselnek.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!