2021. 11. 28. Vasárnap Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Semjén Zsolt: Iszonyatos pénzt toltak Karácsony kampányába

Őszintén szólva nem gondolta, hogy ilyen iszonyatos pénzt toltak Karácsony kampányába - jelentette ki Semjén Zsolt a Bayer showban. A miniszterelnök-helyettes megjegyezte, hogy Márki-Zay Péter sem mutatott fel nagyobb teljesítményt Hódmezővásárhelyen, mint Karácsony Gergely Budapesten.

Semjén Zsolt: Gyurcsány Ferenc a nyertese a kaotikus előválasztásnak

Karácsony Gergely és Márky Zay Péter kettőse már egy igazi bohózattá kezd válni. Erről Semjén Zsolt beszélt a Bayer showban. A miniszterelnök helyettes a vadászati világkiállítással kapcsolatban pedig azt mondta, igazi fricska az ellenzéknek, hogy a látogatók száma meghaladta az egymilliót.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Ma zárul a regisztráció nélküli oltás első hete

Ma zárul a regisztráció nélküli oltás első hete. Pécsről Szilágyi Jenőt kapcsoltuk, aki Tibold Antallal, az oltópont szakmai vezetőjével beszélgetett. 2021. november 28.

Már 742 ezren kaptak oltást az akcióhéten

Hétfőtől szombat estig már 742 ezren vették fel a koronavírus elleni védőoltást az oltási akcióhéten - közölte a koronavirus.gov.hu vasárnap. 2021. november 28.

Korózs Lajos betiltotta volna azt a vakcinát, aminek az életét köszönheti

A keleti vakcinák elleni támadásokat a baloldal tavaly novemberben, már az első pillanatban elkezdte. 2021. november 27.

Legfrisebb híreink

Izrael lezárja határait a külföldiek előtt

Izrael lezárja határait a külföldiek előtt az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) Dél-Afrikából indult variánsa miatt - jelentette be szombat este Naftali Bennett izraeli miniszterelnök.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!