2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 23:30

Belföld

Sem Tóbiásnak, sem Botkának nem lesz kihívója

Lezárult a jelöltállítási folyamat az MSZP-ben – ezt Szabó Vilmos, az MSZP kongresszusi jelölőbizottságának vezetője mondta a Hír TV-nek.

A politikus kifejtette, a tisztújítás előtt csaknem nyolcvan jelöltet hallgatott meg a testület, és ezután készült el az a lista, amelyet a kongresszus elé terjesztenek. Az már biztos, hogy sem Tóbiás Józsefnek, sem pedig Botka Lászlónak nem lesz kihívója az elnöki, illetve a választmányi elnöki posztért.

– A párt elnöki, választmányi elnöki, illetve elnökhelyettesi tisztségére egy jelöltet terjesztünk elő, Tóbiás József, Botka László és Gőgös Zoltán személyében. Az alelnöki, illetve az országos elnökség tagjaira, valamint egyéb bizottság vezetésére többes jelölés van – mondta Szabó Vilmos.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Szijjártó Péter: a béke színe a narancs, a béke neve Fidesz + videó

Szijjártó Péter: a béke színe a narancs, a béke neve Fidesz + videó

Az idei európai parlamenti (EP) választáson újra döntést kell hozni a háború vagy béke kérdésében, márpedig a béke színe a narancs, a béke neve Fidesz - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten a Fidesz kampánynyitó rendezvényén.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!