2022. 05. 29. Vasárnap Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Svenk

Belföld

Schwezoff lemondatná a Mazsihisz ügyvezetőjét

Lemondásra szólította fel Kunos Pétert, a Mazsihisz ügyvezető igazgatóját Schwezoff Dávid.

A Budapesti Zsidó Hitközség elnöke szerint ugyanis Kunos Péter a felelős a Dohány utcai zsinagóga beléptetőrendszerénél eltűnő százmilliókért. Az egykor katolikus kántorként és transzvesztita előadóművészként is tevékenykedő Schwezoff Dávid nyílt levelében emlékeztet arra, hogy Kunost korábban gazdasági bűncselekmény miatt két év börtönre ítélték.

A Magyar Nemzet hozta nyilvánosságra, hogy a Dohány utcai beléptetőrendszer üzemeltetése során mintegy kétszázmillió forint tűnhetett el. Kunos Péter új pályázatot írt ki, amelyet egy a Dohány utcai zsinagóga főrabbijához közel álló cég nyert el, annak ellenére, hogy a vállalkozást csak a pályázati kiírás után két nappal jegyezték be.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!