2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 22:40

Belföld

Schmuck nem veszi föl a kampánytámogatást

Nem veszi fel a kampányra fordítható egymillió forintos állami támogatást az újpesti időközi választáson Schmuck Andor, és erre biztatja a többi indulót is.

A szocdemek elnöke 900 aláírást gyűjtött össze, így indulhat a november 23-ai időközi választáson, amit Kiss Péter szocialista országgyűlési képviselő halála miatt írtak ki. Schmuck Andoron kívül még 12-en szállnak ringbe a mandátumért. A szociáldemokrata politikus 1994 és 1998 között az MSZP színeiben önkormányzati képviselő volt a kerületben, szerinte a mostani választás tétje, hogy bekerülhet-e egy új párt képviselője a parlamentbe.

– A szociáldemokratáknak, önnek, mennyi esélye van, hogy legyőzzék a szocialistákat most novemberben?
– Az a helyzet, hogy nekünk sem a szocialisták, sem a Fidesz nem ellenségünk, hanem politikai ellenfelünk, és abban bízunk, hogy a választók megértik, hogy a kétharmad mit tudott tenni, és jól látható, hogy ellenzékben mit tudott tenni az MSZP. Most egy olyan helyzet van, ahol valójában a választók is eldönthetik, hogy adnak egy esélyt egy új politikai formációnak, hogy bekerüljön a parlamentbe. Hiszen ezen az egy választókörzeten nagyon sok múlik. Az múlik, hogy bekerülhet-e a parlamentbe egy olyan párt, amely komolyan veszi azt, hogy igazságosság, szolidaritás, esélyegyenlőség – nyilatkozta a Hír Televíziónak Schmuck Andor.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!