2022. 07. 04. Hétfő Ulrik napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Mozaik 09:00

Belföld

Schiffer: Az ellenzék túlélő üzemmódban van

Interjút adott a Demokratának Schiffer András ügyvéd, egykori országgyűlési képviselő. A beszélgetésben szó esett a választási eredményről is, azon belül is az ellenzék kampányáról, valamint jelenlegi helyzetéről.

Ezek túlélő üzemmódban vannak. Az egyéni egzisztenciákat, a zsákmányt féltik – fogalmazott Schiffer, aki szerint „az intellektuális potenciál leginkább a DK-ban van jelen, illetve a Szemlő-hegyi villában”. Egy-két szereplőt leszámítva, mint például Ungár Pétert, Schiffer András szerint a „legtöbb képviselő esetében [...] nem az ellenzék, hanem az egész ország szégyene, hogy ezek napi szinten ott páváskodhatnak a magyar országgyűlésben”.

Mi lehet az ellenzék reménye?

Schiffer András a beszélgetésben úgy fogalmazott: „Gyurcsányék soha nem fognak győzni”, a DK nélkül viszont az ellenzék el sem tudott volna indulni, az ügyvéd szerint ugyanis a Gyurcsány-párt erőforrásainak köszönhető, hogy bejutottak ellenzékiek a parlamentbe. 

Ebből a történetből az O1G-koalíció számára nincsen felállás. Ha újra összefognak, legközelebb is reprodukálják a tavaszi eredményt

– értékelt Schiffer, aki szerint teljesen mindegy, hogy ha a következő választásra „találnak egy Márki-Zaynál is képességtelenebb vezetőt”, vagy „személyesen Gyurcsány Ferenc áll az élre”.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Tartozik

Az érdi rendőrök kérnek segítséget egy fehér zoknit és papucsot viselő sofőr azonosításához, aki megtankolt, majd elhajtott.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!