2024. 02. 24. Szombat Szökőnap napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Saját párttársa perelte be Kunhalmi Ágnest

A bírósághoz fordult az MSZP újjáalakult Pest megyei szervezetének új elnöke, Kunhalmi Ágnesnek az ATV-ben tett kijelentései miatt - értesült a Hír TV. Kovács Barnabás azt sérelmezi, hogy Kunhalmi egy hete - élő adásban - Fidesz-bérencnek nevezte őket. Kovács egy másik beadványában az MSZP új vezetését is támadja, mivel szerinte nem legitim az országos elnökség. Eközben Kovács Barnabás ellen eljárást indítottak az MSZP-ben, három tagot pedig felfüggesztettek, mert a párt-vezetés szerint a Facebookon olyan írásokat tettek közzé, amelyek bántóak az MSZP-re nézve.

  • Saját párttársa perelte be Kunhalmi Ágnest

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!