2022. 08. 15. Hétfő Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Belföld

Saját magának mond ellent Gyöngyös baloldali polgármestere

Csak a népharag miatt nem kérte a második oltást Gyöngyös polgármestere. Hiesz György, aki jogtalanul jutott a vakcinához ismét a helyi tévében magyarázkodott. A városvezető többször is ellentmondásba keveredett. Interjúja végére már azt sem lehetett tudni, hogy őt vagy feleségét hívták és pontosan kik.

  • Saját magának mond ellent Gyöngyös baloldali polgármestere

Gyöngyös polgármesteréről több mint egy hete derült ki, hogy feleségével együtt - soron kívül, jogosulatlanul kapták meg a koronavírus elleni oltást. A polgármester a történtek ellenére nem mondott le – elintézte az ügyet egy bocsánatkéréssel. A Gyöngyösi Városi Tv-nek adott legutóbbi interjújában többször is egymásnak ellent mondó dolgokat állított.

Ám néhány mondattal később azonban már változtatott történetén. Akkor már úgy emlékezett, hogy őt hívták és rögtön ketten.

A mátraaljai város vezetője eddig azzal védekezett, hogy nem ismeri az oltási tervet, ám most elszólta magát.

A baloldali polgármester szerint az ügynek nem lesz következménye, ugyanis szerinte semmi különös nem történt ugyanakkor másokra akarta hárítani a felelősséget.

Hiesz saját elmondása szerint a második oltást csak azért nem kérte mert a tartott az emberek haragjától.

Hiesz György a botrány ellenére nem mond le.

Híradónk napok óta szeretné megszólaltatni a gyöngyösi polgármester, ám Hiesz bojkottálja a Hír Tv-t.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Kecskés András: Összevissza beszélnek az EU-ban

Kecskés András: Összevissza beszélnek az EU-ban

Virág Barnabás az MNB alelnöke 20%-os inflációt emlegetett egy interjúban. Milyen állapotban van és milyen kilátásokkal vág bele az őszbe a magyar gazdaság? Kecskés András közgazdásszal beszélgettünk.

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!