2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

Saját magának mond ellent Gyöngyös baloldali polgármestere

Csak a népharag miatt nem kérte a második oltást Gyöngyös polgármestere. Hiesz György, aki jogtalanul jutott a vakcinához ismét a helyi tévében magyarázkodott. A városvezető többször is ellentmondásba keveredett. Interjúja végére már azt sem lehetett tudni, hogy őt vagy feleségét hívták és pontosan kik.

  • Saját magának mond ellent Gyöngyös baloldali polgármestere

Gyöngyös polgármesteréről több mint egy hete derült ki, hogy feleségével együtt - soron kívül, jogosulatlanul kapták meg a koronavírus elleni oltást. A polgármester a történtek ellenére nem mondott le – elintézte az ügyet egy bocsánatkéréssel. A Gyöngyösi Városi Tv-nek adott legutóbbi interjújában többször is egymásnak ellent mondó dolgokat állított.

Ám néhány mondattal később azonban már változtatott történetén. Akkor már úgy emlékezett, hogy őt hívták és rögtön ketten.

A mátraaljai város vezetője eddig azzal védekezett, hogy nem ismeri az oltási tervet, ám most elszólta magát.

A baloldali polgármester szerint az ügynek nem lesz következménye, ugyanis szerinte semmi különös nem történt ugyanakkor másokra akarta hárítani a felelősséget.

Hiesz saját elmondása szerint a második oltást csak azért nem kérte mert a tartott az emberek haragjától.

Hiesz György a botrány ellenére nem mond le.

Híradónk napok óta szeretné megszólaltatni a gyöngyösi polgármester, ám Hiesz bojkottálja a Hír Tv-t.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!