2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

Roncsok bukkantak föl Budapest forgalmas pontjain

Összetört autóval kampányol a rendőrség a közúti balesetek ellen Budapesten. A város több forgalmas pontjára tettek ki roncsautókat. Az a cél, hogy a sofőrök lassítsanak és jobban figyeljenek egymásra. A rossz látási viszonyok és a csúszós utak miatt ilyenkor a legtöbb a baleset az utakon.

Karácsonyfa és összetört autó a Blaha Lujza téren. A rendőrség legújabb baleset-megelőzési kampánya. A hatóság szerint ebben az évszakban nagyon fontos, hogy a láthatóságra is felhívják a figyelmet. Ezért a fenyőt is plakátokkal díszítették fel.

– Én láttam külföldön autópályákon kitéve ilyet, és akkor nagyon keményen lassítanak – mondta egy taxisofőr a Hír TV-nek, hozzátéve: azokra a helyekre teszik ki, amely egy balesetveszélyes gócpont, és így valóban lassítanak az emberek – a rendőrség is ebben bízik.

A statisztika szerint évről évre kevesebb a baleset. Január óta csaknem 14 ezer baleset történt az utakon. Kevesebb mint tavaly, de még így is 540-en haltak bele sérüléseikbe. A személyautók sofőrjei után a biciklisek jelentik a legnagyobb veszélyt. Több baleset történik miattuk, mint amennyit a teherautó és a buszsofőrök összesen okoznak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!