2023. 06. 10. Szombat Margit, Gréta napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Svenk 22:50

Belföld

Romagyilkosságok: befejeződtek a perbeszédek, K. Árpád továbbra is tagad

Befejeződtek a perbeszédek a romagyilkosságok tárgyalásán.

A Hír Televízió tudósítója elmondta: a vádlottak is reagáltak a perbeszédre. Az elsőrendű vádlott jogsértőnek nevezte az eljárást. K. Árpád egyenként beszélt a támadásokról is. Tagadott minden vádat, kivéve azt a kettőt, aminek nem volt halálos áldozata. Összegzésként elmondta, szerinte az a legfontosabb, hogy a tatárszentgyörgyi gyilkosságnál úgy vádolták meg, hogy semmi bizonyíték nincs ellene.


Ezzel szerdára véget ért a tárgyalás, folytatás jövő kedden lesz, amikor a másod- és a harmadrendű vádlott is reagál majd a perbeszédekre, valamint ekkor szólhatnak a vádlottak az utolsó szó jogán.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Éjszakai csapást mértek Odesszára az oroszok

Éjszakai csapást mértek Odesszára az oroszok

Drónokkal támadta Odessza városát éjszaka az orosz hadsereg. A csapás során rakétákat is bevetett a Föderáció, a robbanások három civil életét követelték, közel harmincan megsérültek.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!