2022. 08. 14. Vasárnap Marcell napja
Jelenleg a TV-ben:

Zöldövezet

Következik:

Vezércikk 08:05

Belföld

Rohac vallott: Ő ölte meg Prisztás Józsefet

  • Rohac vallott: Ő ölte meg Prisztás Józsefet

Bevallotta Jozef Rohac, hogy ő ölte meg Prisztás Józsefet 1996-ban – tudta meg az Index. Rohac elmondta, hogy tudomása szerint a megbízás az orosz-ukrán maffiától érkezett, a nyomozók kérdéseire pedig pontosan beszámolt a gyilkosság részleteiről is.

Jozef Rohác korábban a Hír TV Riasztás című műsorában üzente meg, hogy tudja, ki ölte meg Prisztást, és ez a személy nem a börtönbüntetését töltő Hatvani István volt. Ezután Hatvani ügyvédje per-újrafelvételi kérelmet nyújtott be, amit azonban először elutasított a Fővárosi Ítélőtábla – a kérelem ezért a Kúriához került, ott viszont engedélyezték az ügy újranyitását, ezért tehetett most vallomást Rohác.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!