2021. 09. 20. Hétfő Friderika napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Hírek 10:00

Riasztás

Riasztás: Célkeresztben a magyar fejvadászok

Prisztás-gyilkosság, Cinóber megölése, Fenyő-gyilkosság. Néhány a kilencvenes évek maffia bűncselekményei közül. Most azonban ezekben az ügyekben akár fordulóponthoz is érhetünk. Sajtóhírek szerint vádemelés várható a Fenyő-gyilkosság ügyében, valamint elkezdődött a perújítási eljárás a Prisztás-ügyben. A Hír TV Riasztás című műsorának stábja Lakatos Andrással, közismertebb nevén Kisbandival készített interjút.

Kisbandi volt Portik Tamás egykori bizalmasa és üzleti tanácsadója is. Az alvilág bankárának gúnyolt Lakatos András azt állítja, minden maffialeszámolás mögött Portik Tamás áll.

A Riasztásban szó volt egy igazán különleges csapatról a Nemzeti Nyomozó Iroda szervezetén belül. A Célkörözési Egység kilenc főből áll és a legveszélyesebb bűnözők felkutatásával foglalkozik. Ők kapcsolták le pl. a vajdasági bérgyilkost, Dér Csabát is. 

Újabb komoly drogfogás Siófokon. A rendőrök egy külön erre a célra kialakított kisbuszban találtak nagyjából 100 millió forint értékű heroint. Az öt fős banda rendszeresen csempészett kábítószert Magyarországra. Az anyag eladását egy 68 éves nyugdíjas férfi irányította. Ennek is utánajárt a Riasztás stábja. 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Listázná a romákat Márki-Zay Péter.

Szanyi Tibor szerint Márki-Zay Péternek azonnal távoznia kell a politikából. 2021. szeptember 20.

Eddig nem tudta tisztázni magát a Momentum a költségvetési csalás gyanúja alól

A Momentum a 2018-as kampányra kapott több mint ötszázmillió forintos állami támogatással, azaz közpénzzel nem tudott elszámolni. 2021. szeptember 20.

Ma kezdődik a parlament őszi ülésszaka

Kövér László házelnöknek küldött törvényalkotási programban, összesen tizenhat törvényjavaslat szerepel. 2021. szeptember 20.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!