2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Célpont 03:00

Belföld

Rétvári: Üzletággá teszik a perindítást a Soroshoz köthető szervezetek

A Soros Györgyhöz köthető szervezetek üzletággá teszik a magyar állam ellen indított pereket. Ezt mondta Híradónknak az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára.

  • Rétvári: Üzletággá teszik a perindítást a Soroshoz köthető szervezetek

 

Rétvári Bence a gyöngyöspatai romák kártalanításának ügyével kapcsolatban emlékeztetett: a korábbi nem megfelelő szintű oktatásért cserébe utólagosan, oktatással kárpótolnák a diákokat.

Ebből azonban ők nem kérnek

- tette hozzá. Rétvári Bence hangsúlyozta: az ügyet megoldani kell, nem pedig újabb problémákat generálni.

Nagyon rossz irányba viszi az ügyet, hogyha ez csak a pénzről szól egy idő után azon szervezetek részéről, akik ezeket a pereket elindítják. Jól láthatjuk, hogy nemcsak Gyöngyöspatán, hanem az ország más részein is adatokat kérnek, hogy kik voltak, vagy hányan voltak egyáltalán egyes osztályokban, és egyfajta üzletággá teszik az ilyesfajta pereknek az elindítását ahelyett, hogy a problémát próbálnák megoldani. Hogy mindenki számára azt a képzést megadjuk, ami neki utána az életben a boldogulás lehetőségét megadhatja

– nyilatkozta a Hír TV-nek az Emmi parlamenti államtitkára.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A Bëlga egy számának sorával üzent Bayer Zsolt a gyalázkodó DK-soknak + videó

A Bëlga egy számának sorával üzent Bayer Zsolt a gyalázkodó DK-soknak + videó

Minősíthetetlen stílusban sértegette Császár Attila újságírót Rónai Sándor, Barkóczi Balázs pedofilsegítőnek nevezte Futó Boglárka riportert, a tejszínhabra a cseresznyét pedig Gyurcsány Ferenc tette fel az Országgyűlésben. Bayer Zsolt sem hagyta szó nélkül a DK-s politikusok vállalhatatlan magatartását a Bayer show-ban. Így üzent nekik.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!