2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Láncreakció 04:40

Belföld

Rétvári: Arra bátorítunk mindenkit, hogy nyilvánítson véleményt

A nemzeti konzultáción való részvételre buzdított az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára Vácott.

  • Rétvári: Arra bátorítunk mindenkit, hogy nyilvánítson véleményt

Rétvári Bence Nagy Feró énekessel és Bogányi Gergely zongoraművésszel mutatta be és töltötte ki a konzultációs kérdéssort, az ívek családok védelméről szóló kérdéseket tartalmaznak, levélben még több mint 2 hétig lehet visszaküldeni.

„Mi arra bátorítunk mindenkit, hogy nyilvánítson véleményt, ez egy rendkívül fontos kérdés, következő évekre meghatározhatja a családok támogatásának a legfőbb irányait, és most mindenki beleszólhat a kormányzásba, mindenki elmondhatja a véleményét, hogy mit tart a legfontosabbnak a családok támogatásával kapcsolatban” – jelentette ki Rétvári Bence országgyűlési képviselő.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szakmai rendezvénysorozat a kkv-szektor fejlesztésére + videó

Szakmai rendezvénysorozat a kkv-szektor fejlesztésére + videó

Április 17. és május 29. között országos road-showra indul a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, illetve a Kavosz, amihez médipartnerként kapcsolódik a Világgazdság is. A Napi Aktuálisban arról kérdeztük Szajlai Csabát, a Figyelő és a Világgazdság főszerkesztőjét, hogy mi a témája ennek a beszélgetéssorzatnak. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!