2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Célpont 03:00

Belföld

Retardált feketének nevezte a CPAC sztárvendégét Soros blogja

A korábbi időszakban a választókról minősíthetetlen stílusban beszélő és rasszista kijelentéseket tevő baloldal és sajtója újra kitett magáért. Most a 444 nevű, magát újságnak hívó blog nevezte Candace Owenst, a CPAC egyik közismert színes bőrű felszólalóját retardált feketének.

  • Retardált feketének nevezte a CPAC sztárvendégét Soros blogja

A 444 podcast sorozatának legutóbbi, 2022. május 28-i epizódjában a beszélgetés résztvevői szót ejtettek többek között az Alapjogokért Központ és az Amerikai Konzervatív Unió által szervezett, 2022. május 19-20. között megrendezett CPAC Hungary konferenciáról is.

A rendezvényen részt vett számos külföldi konzervatív gondolkodó, így az előrehaladott várandóssága ellenére is hazánkba látogató Candace Owens is. A Donald Trump elnök kedvenc influenszerként ismert afroamerikai asszonyt a 444 munkatársai, Bede Márton, Uj Péter és Kulcsár Szabolcs Attila (írói álnevén Winkler Róbert) gyalázták.

Bede Márton szerint aCandace Owens nevű fekete bőrű nő, aki ide jött, ő konkrétan egy retardált",valamint „egy annyira buta ember, mint a föld" – mondta a lassan kétgyermekes édesanyáról. A podcastben társalgók trágár kifejezések közepette szidalmazták az amerikai konzervatívokat, több alkalommal retardáltnak nevezve őket.

A 444 újságírói, akik máskülönben cikkeikben folyamatosan érzékenyítenek egyes társadalmi csoportok, például az LMBT-közösséghez tartozók vagy az illegális migránsok irányában, gond nélkül használnak alacsonyító kifejezéseket a velük ellentétes politikai véleményt megfogalmazók táborának tagjaira. Nem idegenkedik ettől a baloldal sem, a kampányban például a baloldal miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter mondta azt, hogy vaknak lenni még mindig jobb, mint négernek. Sőt, vég nélkül ostobázta le a vele egyet nem értőket.

PERSZE NEM ELŐSZÖR FORDUL ELŐ, HOGY A SOROS-BLOG MUNKATÁRSAI DEGRADÁLÓ SZAVAKKAL ILLETNEK BIZONYOS CSOPORTOKAT.

Bede Mártonnak pár évvel ezelőtt a Matula Magazinban nem okozott gondot a k*cs*g illetve a n*igg*r kifejezések használata sem. Uj Péter főszerkesztő pedig belső köremailekben olyan fogalmakat használt, mint „fityma rabbi", vagy „judeopata".

Fotó: CPAC HUNGARY

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A Bëlga egy számának sorával üzent Bayer Zsolt a gyalázkodó DK-soknak + videó

A Bëlga egy számának sorával üzent Bayer Zsolt a gyalázkodó DK-soknak + videó

Minősíthetetlen stílusban sértegette Császár Attila újságírót Rónai Sándor, Barkóczi Balázs pedofilsegítőnek nevezte Futó Boglárka riportert, a tejszínhabra a cseresznyét pedig Gyurcsány Ferenc tette fel az Országgyűlésben. Bayer Zsolt sem hagyta szó nélkül a DK-s politikusok vállalhatatlan magatartását a Bayer show-ban. Így üzent nekik.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!