2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 23:30

Belföld

Rendőrségi közlemény Szabó Bálint szegedi önkormányzati képviselő nyilatkozata kapcsán

Szabó Bálint, ahogy a korábbi rendőri eljárás kapcsán is tette, most is valótlanságot állít. Nem történt atrocitás közte és a siófoki rendőrök között.

  • Rendőrségi közlemény Szabó Bálint szegedi önkormányzati képviselő nyilatkozata kapcsán

Szabó Bálint szegedi önkormányzati képviselő 2022. szeptember 11-én a médiában nyilatkozott arról, hogy a megelőző napon Kötcsén, egy közlekedési szabálysértést követett el, melyet követően a rendőrök előállították őt a Siófoki Rendőrkapitányságra. Nyilatkozata szerint a rendőrség zárkájában közte és öt rendőr között atrocitás történt, melyet követően vért köpött, mentőt kellett hozná hívni és kórházba szállították.

A valóság ezzel szemben az, hogy a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai az eljárás során mindvégig a hatályos jogszabályok szerint, emberségesen, az érintett egészségügyi panaszára azonnal reagálva jártak el.

A rendőrök Szabó Bálintot 2022. szeptember 10-én délután Kötcséről egy közlekedési szabálysértés továbbfolytatása miatt állították elő, mely során a Siófoki Rendőrkapitányságon a felügyeletét ellátó két rendőrnek jelezte, hogy korábbról fennálló krónikus betegségekkel küzd, augusztus 20. óta nem evett, valamint véres a köpete, ezért orvosi ellátást kért. Kollégáink ekkor mentőt hívtak számára, akik kórházba szállították, ahonnan szabadon távozhatott. Szabó a rendőri intézkedés során egyetlen alkalommal sem jelezte, hogy sérülése keletkezett, valamint az általa üzemeltetett közösségi oldalra feltöltött egészségügyi dokumentáció sem tartalmaz erre vonatkozó adatot.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság az üggyel kapcsolatban a szabálysértési eljárás lezárásáig bővebb tájékoztatást nem ad.

Police.hu

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Így riogat Pikó András + videó

Így riogat Pikó András + videó

A VIII. kerületi baloldali polgármester valótlanságokat állít az Nemzeti Közszolgálati Egyetem fejlesztésével kapcsolatban - mondta a Fidesz frakcióvezetője. Kocsis Máté kiemelte: Pikó András a 2019-es kampányát is hazugságokra alapozta, ezt ismételné meg idén is.
Emlékük legyen áldott + videó

Emlékük legyen áldott + videó

A Parlamentben is megemlékeztek a holokauszt magyarországi áldozatairól. 1944-ben ezen a napon, április 16.-án kezdődött a hazai zsidóság gettóba zárása. A Mazsihisz elnöke emlékeztetett, a zsidókat ma Izraelben érő véres támadások után ismét magasra csapott az antiszemitizmus lángja a világban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!